Ik ben geboren en getogen Brakelaar en groeide op op de flanken van de Valkenberg. Al van kleins af aan ben ik vaak te vinden in de danszaal van Kreadance DiVa te Oudenaarde. Momenteel ben ik er nog steeds actief als danser en dansdocent. Sinds kort leef ik mij ook uit op het hockeyterrein van HC Arcus te Zottegem en kan je mij af en toe met de koersfiets vinden op de wegen van onze mooie Vlaamse Ardennen.

Door mijn interesse in het menselijk lichaam startte ik in 2016 met de opleiding revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de Universiteit Gent. In september 2022 rondde ik deze opleiding af. In mijn agenda staan nog heel wat andere opleidingen (postgraduaat advanced personal trainer, dry needling, respiratoire kinesitherapie, pre- en postnatale kinesitherapie, ...) gepland om de patiënt optimaal te begeleiden in zijn/haar revalidatie.

Samen met de patiënt wil ik streven naar de beste versie van zichzelf. Hierbij staat een individuele aanpak, met aandacht voor de behoeften en noden van de patiënt centraal.

Diploma's
2022:  “Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan UGent”.

Ervaringen
- 2023: Kinesitherapeut Wielerclub Onder Ons Parike
- 2022-... Kine Jeugdacademie & A-kern Olsa Brakel

Opleidingen
Postgraduaat Advanced personal trainer
Respiratoire kinesitherapie bij baby's en (niet-coöperatieve) kinderen
Dry needling