Ik ben geboren en getogen Geraardsbergenaar en volmaakte mijn middelbare schoolcarrière in het Sint-Jozefsinstituut te Geraardsbergen. Naast school was ik vaak te vinden op het voetbalveld, zo voetbalde ik in de jeugd voor onder meer OLSA Brakel. Momenteel ben ik nog altijd competitief actief en zet ik mijn voetballoopbaan volgend jaar verder bij KSV Geraardsbergen.

Door mijn interesse in de sport en de fascinatie voor het menselijk lichaam besloot ik om in 2016 te starten met de opleiding Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan de Universiteit Gent. Eind juni rond ik deze opleiding af, maar ik ben van plan mijn kennis nog verder te blijven uitbreiden. Zo heb ik interesse om in de toekomst nog onder meer de opleidingen Manuele therapie en dry needling te volgen.

Mijn interesseveld ligt zowel binnen het curatieve als het preventieve luik van de kinesitherapie. Een gezond evenwicht tussen manuele handelingen en oefentherapie in combinatie met een goede communicatie vormen voor mij de basis van een goede behandeling, waar de persoonlijke doelen van de patiënt centraal staan.